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Vacuum impregnation as a sustainable technology to obtain iron-fortified broad bean (Vicia faba) flours

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Vacuum impregnation as a sustainable technology to obtain iron-fortified broad bean (Vicia faba) flours

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Arnal-Salinas, M.; Gallego, M.; Mora, L.; Talens Oliag, P. (2023). Vacuum impregnation as a sustainable technology to obtain iron-fortified broad bean (Vicia faba) flours. Food & Function. 14(11):5429-5441. https://doi.org/10.1039/d2fo03587a

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204953

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Metadatos del ítem

Título: Vacuum impregnation as a sustainable technology to obtain iron-fortified broad bean (Vicia faba) flours
Autor: Arnal-Salinas, Milagros Gallego, Marta Mora, Leticia Talens Oliag, Pau
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Iron-fortified broad bean flours were obtained by vacuum impregnation during soaking. The impact of vacuum impregnation and iron fortification on the hydration kinetics of broad beans, as well as the processing (soaking, ...[+]
Palabras clave: Functional-properties , Protein digestibility , Processing methods , Pasting Poperties , Hydration , Cooking , Soaking , Cereals , Pulses , Zinc
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
Food & Function. (issn: 2042-6496 )
DOI: 10.1039/d2fo03587a
Editorial:
The Royal Society of Chemistry
Versión del editor: https://doi.org/10.1039/d2fo03587a
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MIU//FPU19%2F02401/
Agradecimientos:
M. A. gratefully acknowledges the predoctoral contract (FPU19/02401) from the Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities. Funding for open access charge: Universitat Politecnica de Valencia.
Tipo: Artículo

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