- -

Impact of refrigeration and freezing-thawing of breast milk on in vitro digestibility and liposoluble vitamin bioaccessibility in breast-fed infants

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of refrigeration and freezing-thawing of breast milk on in vitro digestibility and liposoluble vitamin bioaccessibility in breast-fed infants

Mostrar el registro completo del ítem

Hernández-Olivas, É.; Asensio-Grau, A.; Calvo-Lerma, J.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2023). Impact of refrigeration and freezing-thawing of breast milk on in vitro digestibility and liposoluble vitamin bioaccessibility in breast-fed infants. LWT - Food Science & Technology (Online). 187. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115348

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205268

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of refrigeration and freezing-thawing of breast milk on in vitro digestibility and liposoluble vitamin bioaccessibility in breast-fed infants
Autor: Hernández-Olivas, Éver Asensio-Grau, Andrea Calvo-Lerma, Joaquim Heredia Gutiérrez, Ana Belén Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] There is little information about the impact of refrigeration and freezing-thawing on breast milk digestibility under gastrointestinal conditions of healthy infants or those requiring pancreatic enzyme replacement ...[+]
Palabras clave: Breast milk , Lipolysis , Proteolysis , Cystic fibrosis , Pancreatic insufficiency
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science & Technology (Online). (eissn: 1096-1127 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2023.115348
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115348
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/ISCIII/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020 (ISCIII)/DTS21%2F00162/ES/SISTEMA DE AUTO-GESTION DEL TRATAMIENTO ENZIMATICO EN FIBROSIS QUISTICA CON UNA APP MOVIL/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2021%2F015/
Agradecimientos:
This research was funded by Generalitat Valenciana, Conselleria de Innovacio, Universitats, Ciència i Societat Digital (Enzimapp Project, ref. AICO/2021/015) and by the Spanish Ministry of Health, Health Research Institute ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem