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Impact of Fermentation Pretreatment on Drying Behaviour and Antioxidant Attributes of Broccoli Waste Powdered Ingredients

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Impact of Fermentation Pretreatment on Drying Behaviour and Antioxidant Attributes of Broccoli Waste Powdered Ingredients

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Bas-Bellver, CI.; Barrera Puigdollers, C.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L. (2023). Impact of Fermentation Pretreatment on Drying Behaviour and Antioxidant Attributes of Broccoli Waste Powdered Ingredients. Foods. 12(19). https://doi.org/10.3390/foods12193526

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205841

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Título: Impact of Fermentation Pretreatment on Drying Behaviour and Antioxidant Attributes of Broccoli Waste Powdered Ingredients
Autor: Bas-Bellver, Claudia Isabel Barrera Puigdollers, Cristina Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Valorisation of fruit and vegetable wastes by transforming residues and discards into functional powdered ingredients has gained interest in recent years. Moreover, fermentation has been recalled as an ancient technology ...[+]
Palabras clave: Broccoli stems , Waste valorisation , Fermentation , Drying , Probiotic , Functional powders
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12193526
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12193526
Coste APC: 3025
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AVFGA//AGCOOP_A%2F2021%2F020//OBTENCIÓN DE PRODUCTORS EN POLVO A PARTIR DE LAS LÍNEAS DE CONFECCIÓN DE COL BLANCA PARA SU USO COMO INGREDIENTE FUNCIONAL SOSTENIBLE Y PARA LA GESTIÓN INTEGRADA DE PLANTAS ARVENSES/
Agradecimientos:
This research was funded by the regional government of Valencia (Generalitat Valenciana) under the Rural Development Program 2014-2020 (Ayudas para la Cooperacion en el marcodel Programa de Desarrollo Rural de la Comunitat ...[+]
Tipo: Artículo

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