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Study of Essential Amino Acids Bioaccessibility in a Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Amaranth (Amaranthus caudatus) Supplements for Ecuadorian Adolescents

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Study of Essential Amino Acids Bioaccessibility in a Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Amaranth (Amaranthus caudatus) Supplements for Ecuadorian Adolescents

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Paredes-Escobar, M.; Igual Ramo, M.; Ortiz-Ulloa, J.; Carrera, X.; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P. (2023). Study of Essential Amino Acids Bioaccessibility in a Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Amaranth (Amaranthus caudatus) Supplements for Ecuadorian Adolescents. Biology and Life Sciences Forum. 26(1). https://doi.org/10.3390/Foods2023-15001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205854

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Título: Study of Essential Amino Acids Bioaccessibility in a Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Amaranth (Amaranthus caudatus) Supplements for Ecuadorian Adolescents
Autor: Paredes-Escobar, Mayra Igual Ramo, Marta Ortiz-Ulloa, Johana Carrera, Xavier Martínez-Monzó, Javier García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] : The consumption of food supplements in Latin America represents 7% of the world¿s consumption, as reported by the Latin American Alliance of Responsible Nutrition (ALANUR) in 2021. Developing high-quality Andean-grain ...[+]
Palabras clave: Quinoa , Amaranth , Precooked flours , In vitro digestion , Bioaccessibility , Essential amino acids
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/Foods2023-15001
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/Foods2023-15001
Tipo: Artículo

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