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Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates

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Fuentes López, C.; Verdú, S.; Grau Meló, R.; Barat Baviera, JM.; Fuentes López, A. (2024). Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates. LWT - Food Science and Technology. 201. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116247

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206776

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Título: Impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates
Autor: Fuentes López, Cristina Verdú, Samuel Grau Meló, Raúl Barat Baviera, José Manuel Fuentes López, Ana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] To examine the impact of raw material and enzyme type on the physico-chemical and functional properties of fish by-products hydrolysates, mackerel ( Scomber scombrus ) and sardine ( Sardina pilchardus ) by-products ...[+]
Palabras clave: Fish by-products , Enzymatic hydrolysis , Protein hydrolysates , Functionality , Revalorization
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2024.116247
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116247
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PCI2020-112051/ES/UTILIZACION SOSTENIBLE DE ZOOPLANCTON COMO FUENTE DE PRODUCTOS DE ALTO VALOR/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge Project PCI2020-112051 sup- ported by the MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and the European Union NextGenerationEU/PRTR. Funding for open -access charge: CRUE-Universitat Polite ` cnica de ...[+]
Tipo: Artículo

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