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Control of cod-liver oil composition with laser scattering imaging combined with machine learning procedures: The cases of adulteration and oxidation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Control of cod-liver oil composition with laser scattering imaging combined with machine learning procedures: The cases of adulteration and oxidation

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Verdú-Amat, S.; Fuentes López, C.; Fuentes López, A.; Pérez, AJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2024). Control of cod-liver oil composition with laser scattering imaging combined with machine learning procedures: The cases of adulteration and oxidation. Journal of Food Engineering. 370. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2024.111955

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206785

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Título: Control of cod-liver oil composition with laser scattering imaging combined with machine learning procedures: The cases of adulteration and oxidation
Autor: Verdú-Amat, Samuel Fuentes López, Cristina Fuentes López, Ana Pérez, Alberto J. Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2025-01-31
Resumen:
[EN] Chemical changes in cod-liver oil produced by oxidation and adulterations with other oils were modelled using RGB-laser scattering imaging. Two types of composition-altered cod-liver oil were: oxidised oil at three ...[+]
Palabras clave: Laser scattering imaging , Cod-liver oil , Oxidation , Adulteration , Non-destructive inspection
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2024.111955
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2024.111955
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PCI2020-112051/
Agradecimientos:
The authors are grateful to the grant BIOZOOSTAIN (PCI2020- 112051) funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and by the "European Union Next GenerationEU/PRTR ".
Tipo: Artículo

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