- -

Production of techno-functional proteins and plant biostimulants from Nannochloropsis gaditana

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Production of techno-functional proteins and plant biostimulants from Nannochloropsis gaditana

Mostrar el registro completo del ítem

Valero-Vizcaino, A.; Villaró-Cos, S.; Morillas-España, A.; Cerdá-Moreno, C.; Lafarga, T. (2024). Production of techno-functional proteins and plant biostimulants from Nannochloropsis gaditana. Food Bioscience. 59. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.104000

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/207455

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Production of techno-functional proteins and plant biostimulants from Nannochloropsis gaditana
Autor: Valero-Vizcaino, Alicia Villaró-Cos, Silvia Morillas-España, Ainoa Cerdá-Moreno, Cristina Lafarga, Tomás
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Tecnología Química - Institut Universitari Mixt de Tecnologia Química
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Nannochloropsis gaditana is produced mainly for its lipid content and fatty acid profile. However, its protein content is comparable to or even higher than that of most conventional protein sources. In this work, the ...[+]
Palabras clave: Marine microalgae , Proteins , Functional properties , Agriculture , Renewable biomass
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Bioscience. (issn: 2212-4292 )
DOI: 10.1016/j.fbio.2024.104000
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.104000
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023/PID2022-136292OB-I00/ES/PRODUCCION SOSTENIBLE DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS BASADA EN UN MODELO DE BIOREFINERIAS DE MICROALGAS/
info:eu-repo/grantAgreement/Junta de Andalucía//PCM_00083//BLUE-FUTURE/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//TED2021-131511A-I00/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RYC2021-031061-I/
Agradecimientos:
This work forms part of the CLEAN.AIR (TED2021-131511A-I00) and SOLAR center dot FOODS (PID2022-136292OB-I00) projects, both funded by the Spanish Ministry of Science and Innovation-MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and the ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem