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Lipid extract of microalgae Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis as a bioactive ingredient

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Lipid extract of microalgae Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis as a bioactive ingredient

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García-Segovia, P.; Uribe-Wandurraga, ZN.; Igual Ramo, M.; Mullor, JL.; Martínez-Monzó, J. (2024). Lipid extract of microalgae Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis as a bioactive ingredient. Food Science and Technology International. https://doi.org/10.1177/10820132241264419

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/209223

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Título: Lipid extract of microalgae Chlorella vulgaris and Arthrospira platensis as a bioactive ingredient
Autor: García-Segovia, Purificación Uribe-Wandurraga, Zaida Natalia Igual Ramo, Marta Mullor, Jose Luis Martínez-Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A growing market for seaweed products has emerged in the last 20 years, with microalgae and their extracts representing a source of high-value chemicals. In this study, antioxidative and anti-inflammatory activities ...[+]
Palabras clave: Chlorella , Spirulina , Lipid extract , Antioxidant , Anti-inflammatory
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/10820132241264419
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: https://doi.org/10.1177/10820132241264419
Agradecimientos:
The study was supported by the MAPFRE Foundation by research grants "Ignacio H. De Larramendi" within the project "Assessment of the functional potential of microalgae as ingredients in food processing for sensitive populations".[+]
Tipo: Artículo

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