- -

Potential of solid-state fermentation to enhance the nutritional value of oilseed cakes for poultry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Potential of solid-state fermentation to enhance the nutritional value of oilseed cakes for poultry

Mostrar el registro completo del ítem

Sousa, D.; Moset, V.; López-Luján, MDC.; Salgado, JM.; Dias, A.; Belo, I.; Pascual Amorós, JJ.... (2024). Potential of solid-state fermentation to enhance the nutritional value of oilseed cakes for poultry. Animal Feed Science and Technology. 316. https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2024.116056

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/209245

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Potential of solid-state fermentation to enhance the nutritional value of oilseed cakes for poultry
Autor: Sousa, Daniel Moset, Verónica López-Luján, Mª del Carmen Salgado, José Manuel Dias, Alberto Belo, Isabel Pascual Amorós, Juan José Cambra López, María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The objective of this study was to evaluate the potential of solid-state fermentation (SSF) to enhance the nutritional value of oilseed cakes (OC) for poultry. To this end, firstly, we characterized the main nutrients ...[+]
Palabras clave: In vitro , Sunflower , Rapeseed , Soybean , Enzyme supplementation , Digestibility
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Animal Feed Science and Technology. (issn: 0377-8401 )
DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2024.116056
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2024.116056
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/6817 - DCRRNI ID/UIDB%2F04033%2F2020/PT/Centre for the Research and Technology of Agro-Environmental and Biological Sciences/
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/POR_NORTE/PD%2FBD%2F135328%2F2017/PT
info:eu-repo/grantAgreement/FCT//UIDB%2FBIO%2F04469%2F2020/
info:eu-repo/grantAgreement/FCT//PD%2F00122%2F2012/
Agradecimientos:
Project funding was provided by the Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) , Portugal under the scope of the strategic funding of UIDB/BIO/04469/2020 (Braga, Portugal) and UIDB/04033/2020 (Vila Real, Portugal) ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem