- -

The Effect of the Varietal Type, Ripening Stage, and Growing Conditions on the Content and Profile of Sugars and Capsaicinoids in Capsicum Peppers

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

The Effect of the Varietal Type, Ripening Stage, and Growing Conditions on the Content and Profile of Sugars and Capsaicinoids in Capsicum Peppers

Mostrar el registro completo del ítem

Guijarro-Real, C.; Adalid-Martinez, AM.; Pires, CK.; Ribes-Moya, AM.; Fita, A.; Rodríguez Burruezo, A. (2023). The Effect of the Varietal Type, Ripening Stage, and Growing Conditions on the Content and Profile of Sugars and Capsaicinoids in Capsicum Peppers. Plants. 12(2). https://doi.org/10.3390/plants12020231

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/210271

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The Effect of the Varietal Type, Ripening Stage, and Growing Conditions on the Content and Profile of Sugars and Capsaicinoids in Capsicum Peppers
Autor: Guijarro-Real, Carla Adalid-Martinez, Ana Maria Pires, Cherrine K. Ribes-Moya, Ana M. Fita, Ana Rodríguez Burruezo, Adrián
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Peppers (Capsicum sp.) are used both as vegetables and/or spice and their fruits are used in a plethora of recipes, contributing to their flavor and aroma. Among flavor-related traits, pungency (capsaicinoids) and ...[+]
Palabras clave: Breeding , HPLC , Organic farming , Fructose , Glucose , Capsaicin
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Plants. (eissn: 2223-7747 )
DOI: 10.3390/plants12020231
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/plants12020231
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-110221RR-C32/ES/DESARROLLO DE ECOTIPOS MEJORADOS DE PIMIENTO (CAPSICUM ANNUUM L.) DE ALTA CALIDAD Y RESISTENTES A ENFERMEDADES ADAPTADOS A CULTIVO ECOLOGICO EN EL SUDESTE ESPAÑOL/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//CIPROM%2F2021%2F020/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AGROALNEXT%2F2022%2F027/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//PRTR-C17.I1/
Agradecimientos:
This study was financed by the AEI, project PID2019-110221RR-C32, and partially by (i) the AGROALNEXT/2022/027 grant from Conselleria d'Innovacio, Universitats, Ciencia i Societat Digital (Generalitat Valenciana, Spain) ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem