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Impact of the tiger-nut milk co-product on fibre-enriched bread processing and storage: crumb structure-moisture-texture relationships

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of the tiger-nut milk co-product on fibre-enriched bread processing and storage: crumb structure-moisture-texture relationships

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Verdú-Amat, S.; Alava, C.; Barat Baviera, JM.; Carrascosa, C.; Grau Meló, R. (2023). Impact of the tiger-nut milk co-product on fibre-enriched bread processing and storage: crumb structure-moisture-texture relationships. International Journal of Food Science & Technology. 58(3):1078-1088. https://doi.org/10.1111/ijfs.16248

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/210802

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Título: Impact of the tiger-nut milk co-product on fibre-enriched bread processing and storage: crumb structure-moisture-texture relationships
Autor: Verdú-Amat, Samuel Alava, Cecibel Barat Baviera, José Manuel Carrascosa, Conrado Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of including tiger-nut milk co-product on the bread-making process was studied. The impact of three wheat flour substitution co-product levels (5%, 10% and 20%) was tested by comparing to a control (pure ...[+]
Palabras clave: Bread , Fermentation kinetics , Image analysis , Internal structure , Storage , Tiger-nut milk co-product
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
International Journal of Food Science & Technology. (issn: 0950-5423 )
DOI: 10.1111/ijfs.16248
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/ijfs.16248
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-10-17/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2015%2F107//UTILIZACION DE HARINAS NO DE TRIGO PROCEDENTES DE SUBPRODUCTOS DE LA INDUSTRIA DE ALIMENTOS PARA LA ELABORACION DE PANES, BIZCOCHOS Y SNACKS/
Agradecimientos:
This study was supported by the Regional Valencian Ministry of Culture, Education and Sport for Scientific and Technological Politics by Project entitled "Use of non-wheat flours, from co-products of the food industry, to ...[+]
Tipo: Artículo

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