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Third-generation snacks manufactured from Andean tubers and tuberous roots flours: microwave expansion kinetics and characterization

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Third-generation snacks manufactured from Andean tubers and tuberous roots flours: microwave expansion kinetics and characterization

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Acurio, L.; Salazar, D.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J.; Igual Ramo, M. (2023). Third-generation snacks manufactured from Andean tubers and tuberous roots flours: microwave expansion kinetics and characterization. Foods. 12(11). https://doi.org/10.3390/foods12112168

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211078

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Título: Third-generation snacks manufactured from Andean tubers and tuberous roots flours: microwave expansion kinetics and characterization
Autor: Acurio, Liliana Salazar, Diego García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier Igual Ramo, Marta
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Andean tubers and tuberous roots have nutritional and medicinal properties, transferred through ancestral generations. In this study, we aim to promote cultivation and consumption by developing a snack based on these ...[+]
Palabras clave: Extrusion , Purple sweet potato , Mashua , Tropaeolum tuberosum , Oxalis tuberosa
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12112168
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12112168
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UNIVERSIDAD POLITECNICA DE VALENCIA//AD2111//VALORIZACIÓN DE TUBÉRCULOS ANDINOS PARA LA OBTENCIÓN DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS Y SU VIABILIDAD. CONCIENCIACIÓN DE SU VALOR NUTRITIVO Y FUNCIONAL./
Agradecimientos:
This research was funded by the Centro de Cooperacion al Desarrollo (CCD) of the Universitat Politecnica de Valencia, project AD2111, Valorizacion de tuberculos andinos para la obtencion de ingredientes alimentarios y su ...[+]
Tipo: Artículo

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