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Physicochemical, Structural, and Functional Properties of Snake Melon (Cucumis melo subsp. melo Var. flexuosus) Microencapsulated with Pea Protein and Pea Fibre by Freeze-Drying

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Physicochemical, Structural, and Functional Properties of Snake Melon (Cucumis melo subsp. melo Var. flexuosus) Microencapsulated with Pea Protein and Pea Fibre by Freeze-Drying

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Igual Ramo, M.; Flores-León, A.; Picó Sirvent, MB.; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P. (2023). Physicochemical, Structural, and Functional Properties of Snake Melon (Cucumis melo subsp. melo Var. flexuosus) Microencapsulated with Pea Protein and Pea Fibre by Freeze-Drying. Foods. 12(14). https://doi.org/10.3390/foods12142679

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211256

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Metadatos del ítem

Título: Physicochemical, Structural, and Functional Properties of Snake Melon (Cucumis melo subsp. melo Var. flexuosus) Microencapsulated with Pea Protein and Pea Fibre by Freeze-Drying
Autor: Igual Ramo, Marta Flores-León, Alejandro Picó Sirvent, María Belén Martínez-Monzó, Javier García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The purpose of this study was to obtain a functional, stable powder product from Cucumis melo subsp. melo Var. flexuosus (L.) to promote its consumption and reduce waste and production losses. The melons were ground ...[+]
Palabras clave: Snake melon , Powders , Bioactive compounds , Antioxidant capacity , Encapsulation efficiencies
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods12142679
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods12142679
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2017%2F078//Selección de variedades tradicionales y desarrollo de nuevas variedades de cucurbitáceas adaptadas a la producción ecológica/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2021%2F072/
Agradecimientos:
The authors would like to thank Eva Maria Martinez and Gorka Perpina for their technical assistance in plant management. We would also like to thank the UPV GenBank for providing the seeds of the BGV004853 SM accession. ...[+]
Tipo: Artículo

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