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Influence of Boiling Time on Chemical Composition and Properties of Tender and Mature Moringa Pods

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Influence of Boiling Time on Chemical Composition and Properties of Tender and Mature Moringa Pods

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Castelló Gómez, ML.; Sesé, T.; García-Mares, F.; Juan-Borras, MDS.; Ortolá Ortolá, MD. (2024). Influence of Boiling Time on Chemical Composition and Properties of Tender and Mature Moringa Pods. Foods. 13(12). https://doi.org/10.3390/foods13121823

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211500

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Título: Influence of Boiling Time on Chemical Composition and Properties of Tender and Mature Moringa Pods
Autor: Castelló Gómez, María Luisa Sesé, Tomás García-Mares, Francisco-José Juan-Borras, María del Sol Ortolá Ortolá, Mª Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Moringa oleifera is a plant native to India that is well adapted to warm climates with a high yield and low agronomic requirements. Pods are one of the edible parts of this plant and are commonly consumed in some ...[+]
Palabras clave: Moringa pods , Boiling , Protein , Color , Phenolic profile , Antioxidant capacity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods13121823
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods13121823
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//AD2115-ADSIDEO 2021/ES/MEJORA DE LA PRODUCCIÓN Y CALIDAD DE HOJAS DE MORINGA EN PARAGUAY PARA CONTRIBUIR AL APORTE NUTRICIONAL DE GRUPOS DESFAVORECIDOS (MORNUPAY)/
info:eu-repo/grantAgreement/CYTED//119RT0567//Desarrollo de ingredientes alimentarios a partir de cultivos ancestrales iberoamericanos/
Agradecimientos:
This research was funded by the project "Mejora de la produccion y calidad de hojas demoringa en Paraguay para contribuir al aporte nutricional de grupos desfavorecidos (MORNUPAY)"(Ref. AD2115-ADSIDEO 2021 Centre for ...[+]
Tipo: Artículo

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