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The Effect of Ti/Ta Ratio and Processing Routes on the Hardness and Elastic Modulus of Porous TiNbZrTa Alloys

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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The Effect of Ti/Ta Ratio and Processing Routes on the Hardness and Elastic Modulus of Porous TiNbZrTa Alloys

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González-Guillén, C.; Al-Hawajreh-Kamel, G.; Degalez-Duran, E.; Klyatskina, E.; Naeem, M.; Romero-Resendiz, L.; González, G.... (2023). The Effect of Ti/Ta Ratio and Processing Routes on the Hardness and Elastic Modulus of Porous TiNbZrTa Alloys. Materials. 16(23). https://doi.org/10.3390/ma16237362

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/211869

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Título: The Effect of Ti/Ta Ratio and Processing Routes on the Hardness and Elastic Modulus of Porous TiNbZrTa Alloys
Autor: González-Guillén, Celia Al-Hawajreh-Kamel, Ghaith Degalez-Duran, Eduardo Klyatskina, Elizaveta Naeem, Muhammad Romero-Resendiz, Liliana González, Gonzalo Amigó, Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] TiNbZrTa alloys are promising for multidisciplinary applications, such as refractory and biomedical purposes, due to their high thermal stability and non-toxicity. Hardness and elastic modulus are among the key features ...[+]
Palabras clave: High-entropy alloy , Porosity , Blend element , Mechanical alloying , Mechanical properties , Impulse excitation technique , Powder metallurgy , Casting
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Materials. (eissn: 1996-1944 )
DOI: 10.3390/ma16237362
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/ma16237362
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RTI2018-097810-B-I00-AR//BIOCOMPATIBILIDAD DE NUEVAS ALEACIONES PULVIMETALURGICAS DE TITANIO OBTENIDAS POR TECNOLOGIAS AVANZADAS/
info:eu-repo/grantAgreement/UNAM//IN102321/
info:eu-repo/grantAgreement/UNAM//50009223/
info:eu-repo/grantAgreement/UNAM//IA102724/
Agradecimientos:
This research was funded by the Spanish Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades with grant number RTI2018-097810-B-I00 ; the European Commission via the European Regional Development Fund (FEDER); the ...[+]
Tipo: Artículo

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