- -

A comparative analysis of the volatile profiles in the pulp of red-fleshed and standard orange varieties during fruit maturation

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

A comparative analysis of the volatile profiles in the pulp of red-fleshed and standard orange varieties during fruit maturation

Mostrar el registro completo del ítem

Zacarías-García, J.; Rambla Nebot, JL.; Granell Richart, A.; Zacarias, L.; Rodrigo, MJ. (2024). A comparative analysis of the volatile profiles in the pulp of red-fleshed and standard orange varieties during fruit maturation. Journal of Food Composition and Analysis. 136. https://doi.org/10.1016/j.jfca.2024.106821

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/212061

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: A comparative analysis of the volatile profiles in the pulp of red-fleshed and standard orange varieties during fruit maturation
Autor: Zacarías-García, Jaime Rambla Nebot, Jose Luis Granell Richart, Antonio Zacarias, Lorenzo Rodrigo, Maria Jesus
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Kirkwood Navel and Ruby Valencia red-fleshed sweet oranges accumulate high concentrations of the carotenes phytoene, phytofluene and lycopene in the pulp. In order to gain insight into the parameters that influence ...[+]
Palabras clave: Aroma , Carotenes , Lycopene , Norisoprenoids , Red-fleshed sweet oranges , Ripening,Sesquiterpenes
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
Journal of Food Composition and Analysis. (issn: 0889-1575 )
DOI: 10.1016/j.jfca.2024.106821
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2024.106821
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-095131-B-I00/ES/CALIDAD Y CONSERVACION POSTCOSECHA DE FRUTOS CITRICOS: CARACTERIZACION DE VARIEDADES DE NARANJA CON LICOPENO Y ESTUDIO DE LAS RESPUESTAS A LA CONSERVACION REFRIGERADA/
...[+]
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-095131-B-I00/ES/CALIDAD Y CONSERVACION POSTCOSECHA DE FRUTOS CITRICOS: CARACTERIZACION DE VARIEDADES DE NARANJA CON LICOPENO Y ESTUDIO DE LAS RESPUESTAS A LA CONSERVACION REFRIGERADA/
info:eu-repo/grantAgreement/CSIC//202370E064/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2020%2F027/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//FDEGENT%2F2018%2F007/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RED2022-134577-T/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//IJC2020-045612-I/
[-]
Agradecimientos:
This work was supported by the research grant RTI2018-095131-B-I00 funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 (Spanish Government) , "ERDF A way of making Europe" (European Union) and PROMETEO/2020/027 (Generalitat Valenciana, ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem