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Effects of Organic Cropping on Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Globe Artichoke Herbs

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Effects of Organic Cropping on Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Globe Artichoke Herbs

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Salata, A.; Nurzynska-Wierdak, R.; Kalisz, A.; Kunicki, E.; Ibañez Asensio, S.; Moreno-Ramón, H. (2022). Effects of Organic Cropping on Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Globe Artichoke Herbs. Agronomy. 12(1):1-17. https://doi.org/10.3390/agronomy12010192

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/213045

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Título: Effects of Organic Cropping on Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Globe Artichoke Herbs
Autor: Salata, Andrzej Nurzynska-Wierdak, Renata Kalisz, Andrzej Kunicki, Edward Ibañez Asensio, Sara Moreno-Ramón, Héctor
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Artichoke herb is of great pharmaceutical importance, mainly due to the high content of phenolic compounds. This paper presents the effect of late nitrate (N) fertilization with mineral and organic N on the yield of ...[+]
Palabras clave: Artichoke herb , Cropping system , Nitrogen fertilization , Polyphenols , Antioxidant activity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agronomy. (eissn: 2073-4395 )
DOI: 10.3390/agronomy12010192
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/agronomy12010192
Tipo: Artículo

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