- -

Hormonal and Nutritional Changes in the Flavedo Regulating Rind Color Development in Sweet Orange [Citrus sinensis (L.) Osb.]

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Hormonal and Nutritional Changes in the Flavedo Regulating Rind Color Development in Sweet Orange [Citrus sinensis (L.) Osb.]

Mostrar el registro completo del ítem

Gambetta Romaso, MG.; Martinez Fuentes, A.; Bentancur, O.; Mesejo Conejos, C.; Reig Valor, C.; Gravina, A.; Agustí Fonfría, M. (2012). Hormonal and Nutritional Changes in the Flavedo Regulating Rind Color Development in Sweet Orange [Citrus sinensis (L.) Osb.]. Journal of Plant Growth Regulation. 31(3):273-282. doi:10.1007/s00344-011-9237-5.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/33153

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Hormonal and Nutritional Changes in the Flavedo Regulating Rind Color Development in Sweet Orange [Citrus sinensis (L.) Osb.]
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
The objective of this research was to determine the changes in the levels of endogenous gibberellins GA(1) and GA(4), abscisic acid (ABA), and ethylene during fruit coloring of on-tree fruits of sweet orange. The time ...[+]
Palabras clave: Abscisic acid , Carbohydrates , Citrus , Gibberellins , Nitrogen , Girdling , Ripening
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Plant Growth Regulation. (issn: 0721-7595 )
DOI: 10.1007/s00344-011-9237-5
Editorial:
Springer Verlag
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1007/s00344-011-9237-5
Patrocinador:
Programme ALssan
EU IN E03D15012UR
Comision Sectorial de Investigacion Cientifica (Univ. de la Republica, Uruguay)
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem