- -

New findings in insect fungiculture: Have ants developed non-food, agricultural products?

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

New findings in insect fungiculture: Have ants developed non-food, agricultural products?

Mostrar el registro completo del ítem

Lauth, J.; Ruíz González, MJ.; Orivel, J. (2011). New findings in insect fungiculture: Have ants developed non-food, agricultural products?. Communicative and Integrative Biology. 4(6):728-730. doi:10.4161/cib.17590

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/33970

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: New findings in insect fungiculture: Have ants developed non-food, agricultural products?
Autor: Lauth, Jeremie Ruíz González, Mario Javier Orivel, Jérôme
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
The interaction between Allomerus plant-ants and an ascomycete fungus growing on and strengthening their galleries is not opportunistic. We previously demonstrated that this association is highly specific as only one fungal ...[+]
Palabras clave: Agriculture , Ant-plant-fungus interaction , Selection , Trimmatostroma sp , Allomerus decemarticulatus
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Communicative and Integrative Biology. (issn: 1942-0889 )
DOI: 10.4161/cib.17590
Editorial:
Landes Bioscience: OAJ
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.4161/cib.17590
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem