- -

Dietary fatty acid profile: effects on caecal fermentation and performance of young and fattening rabbits

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Dietary fatty acid profile: effects on caecal fermentation and performance of young and fattening rabbits

Mostrar el registro completo del ítem

Casado, C.; Moya, J.; Pascual, JJ.; Blas, E.; Cervera, C. (2013). Dietary fatty acid profile: effects on caecal fermentation and performance of young and fattening rabbits. World Rabbit Science. 21(4):235-242. doi:10.4995/wrs.2013.1437.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/34956

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Dietary fatty acid profile: effects on caecal fermentation and performance of young and fattening rabbits
Autor:
Fecha difusión:
Resumen:
The present work was performed to study the effect of dietary inclusion of different fatty acid combinations (saturated, n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids; PUFA) on caecal fermentation activity, feed intake, growth ...[+]
Palabras clave: Growing rabbits , Saturated fat , n-3 , n-6 , Mortality rate
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2013.1437
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://polipapers.upv.es/index.php/wrs/article/view/1437/2178
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem