- -

Application of the Software e-SAFES (Based on SAFES Methodology) to Control Disinfection in the Sugar Extraction from Sugar Beet (Beta vulgaris L.)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Application of the Software e-SAFES (Based on SAFES Methodology) to Control Disinfection in the Sugar Extraction from Sugar Beet (Beta vulgaris L.)

Mostrar el registro completo del ítem

Bennár ., M.; Betoret Valls, ME.; Betoret Valls, N.; Seguí Gil, L.; Mayor López, L.; Arce Grilo, AD.; Blanquer Espert, I.... (2011). Application of the Software e-SAFES (Based on SAFES Methodology) to Control Disinfection in the Sugar Extraction from Sugar Beet (Beta vulgaris L.). En Quality control of herbal medicines and related areas. InTech. 39-62. https://doi.org/10.5772/19705

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/37016

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Application of the Software e-SAFES (Based on SAFES Methodology) to Control Disinfection in the Sugar Extraction from Sugar Beet (Beta vulgaris L.)
Autor: Bennár ., Marek Betoret Valls, María Ester Betoret Valls, Noelia Seguí Gil, Lucía Mayor López, Luis Arce Grilo, Alexandre David Blanquer Espert, Ignacio Hernández García, Vicente Bojñanská, Tatiana Fito Maupoey, Pedro
Editor: Shoyama, Yukihiro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Microbial contamination during extraction is an important control point in the production of sugar. It is associated with significant losses of sugar, increased production of molasses and, ultimately, a decline in the ...[+]
Palabras clave: Production of sugar , Sucrose , Microbial contamination , Disinfectants , E-SAFES¿ tool , Software , SAFES Methodology
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
ISBN: 978-953-307-682-9
Fuente:
Quality control of herbal medicines and related areas.
DOI: 10.5772/19705
Editorial:
InTech
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.5772/19705
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2009-09905/ES/Analisis Micro Y Macroestructural De Las Relaciones Estructura-Propiedad-Proceso En Frutas Durante Los Tratamientos De Deshidratacion-Rehidratacion. Aplicacion De La Metodologia Safes/
Agradecimientos:
The authors would like to acknowledge to the Ministry of Science and Innovation (Spain) for providing the financial support of the project AGL 2009-09905
Tipo: Capítulo de libro

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem