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Comparison of TOF and SL techniques for measuring the volume of food. Effect of food composition and structure

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Comparison of TOF and SL techniques for measuring the volume of food. Effect of food composition and structure

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Verdú Amat, S.; Ivorra Martínez, E.; Sánchez Salmerón, AJ.; Girón Hernández, LJ.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2013). Comparison of TOF and SL techniques for measuring the volume of food. Effect of food composition and structure. Food Control. 33(1):221-226. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.02.031

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/38595

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Título: Comparison of TOF and SL techniques for measuring the volume of food. Effect of food composition and structure
Autor: Verdú Amat, Samuel Ivorra Martínez, Eugenio Sánchez Salmerón, Antonio José Girón Hernández, Lunier Joel Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
A comparison between the techniques Time of flight (TOF) and Structured Light (SL), for in-line process, was carried out to determine the volume of several food types with different compositions, structures and dimensions; ...[+]
Palabras clave: 3D image , Time of flight , Structured light , Food , Volume
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.02.031
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.02.031
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-08-3251/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVPRE%2F2008%2F170/
Agradecimientos:
We wish to thank the Polytechnic University of Valencia and Generalitat Valenciana for the financial support they provided through the PAID-06-08-3251 and GVPRE/2008/170 Projects, respectively.
Tipo: Artículo

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