- -

Detection of expired vacuum-packed smoked salmon based on PLS-DA method using hyperspectral images

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Detection of expired vacuum-packed smoked salmon based on PLS-DA method using hyperspectral images

Mostrar el registro completo del ítem

Ivorra Martínez, E.; Girón Hernández, LJ.; Sánchez Salmerón, AJ.; Verdú Amat, S.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2013). Detection of expired vacuum-packed smoked salmon based on PLS-DA method using hyperspectral images. Journal of Food Engineering. 117(3):342-349. doi:10.1016/j.jfoodeng.2013.02.022.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/38949

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Detection of expired vacuum-packed smoked salmon based on PLS-DA method using hyperspectral images
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Fecha difusión:
Resumen:
Consumers want fresh food with a long shelf-life, which in 2010, resulted in an important increase in packaged and processed food. This is especially important for fishery products due to their highly perishable nature. ...[+]
Palabras clave: Hyperspectral imaging , Colour model segmentation , SW-NIR , Fish shelf-life , PLS-DA
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.02.022
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.02.022
Patrocinador:
Generalitat Valenciana
Universitat Politècnica de València
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem