Abstract:
|
[EN] This project involves a study of solutions for a covered pavilion in the town of Gandia.
A study of the demand that concluded in defining the type of flag "Living Area" under the rules NIDE was performed.
Do not ...[+]
[EN] This project involves a study of solutions for a covered pavilion in the town of Gandia.
A study of the demand that concluded in defining the type of flag "Living Area" under the rules NIDE was performed.
Do not see the need to equip it with auxiliary spaces for athletes and the same happened with respect to the spectators.
In short, simply consists of useful spaces sport.
It was used to prepare the project with the help of a geotechnical project area, and attached as an annex to the report.
As far as the customer is concerned, we should have an area for the sports of 27x45 square meters and 7.5 meters in height.
As for the solutions contemplated 3. The first alternative was designed precast concrete, as the second metal frame and the last, in wood.
Having examined the technology itself performed each material and relevant analyzes, we proceeded to design and dimensioning (study-level solutions) of different structures.
The concrete structure was designed as Delta type with 10% slope, spans 28 meters and separating frames of 9 meters, ie 18 supports.
The metal structure was designed as a Warren type truss hinged at the abutments. The distance between frames was 5 meters giving a total of 26 pillars.
Finally, the same distribution media is used for wood alternative. The typology used in this case was simply tied arch supported on brackets, which themselves were in-situ concrete.
In all cases sprockets walls arranged in the gable ends, being composed of four spans of 7 meters.
Finally, indicate that a temporary schedules, budgets, and planes of the different solutions in order to provide data for a reasoned decision is made.
[-]
[CA] Aquest projecte abasta un estudi de solucions per a un pavelló cobert a la ciutat de Gandia.
Es va realitzar un estudi de la demanda que va concloure en la definició del tipus de pavelló "Sala de Barri" segons les ...[+]
[CA] Aquest projecte abasta un estudi de solucions per a un pavelló cobert a la ciutat de Gandia.
Es va realitzar un estudi de la demanda que va concloure en la definició del tipus de pavelló "Sala de Barri" segons les normes NIDE.
No es va veure la necessitat de dotar-lo amb espais auxiliars per als esportistes i el mateix va passar respecte als espectadors.
En definitiva, consta simplement d'espais útils a l'esport.
Es va recórrer per a la confecció del projecte amb l'ajuda d'un projecte geotècnic de la zona, i que s'adjunta com annex a la memòria.
Pel que fa al client es refereix, havíem disposar una superfície per a la pista esportiva de 27x45 metres quadrats i 7,5 metres d'alçada lliure.
Pel que fa a les solucions, es van contemplar 3. La primera alternativa es va dissenyar amb formigó prefabricat, la segona com a estructura metàl · lica i l'última, en fusta.
Un cop estudiada la tecnologia pròpia de cada material i realitzats els pertinents anàlisis, es va procedir al disseny i dimensionament (a nivell d'estudi de solucions) de les diferents estructures.
L'estructura de formigó es va dissenyar com a tipus Delta amb 10% de pendent, obertures de 28 metres i separació de pòrtics de 9 metres, és a dir, 18 suports.
L'estructura metàl · lica es va dissenyar com una gelosia tipus Warren articulada en els pilars. La distància entre pòrtics era de 5 metres resultant un total de 26 pilars.
Finalment, la mateixa distribució de suports es va usar per a l'alternativa en fusta. La tipologia utilitzada en aquest cas va ser la d'arc atirantat simplement recolzat en els suports, que sí que eren de formigó in-situ.
En tots els casos es van disposar murs pinyons en les parets laterals, component-se de 4 obertures de 7 metres.
Finalment, indicar que es van realitzar unes programacions temporals, uns pressupostos, i uns plànols de les diferents solucions, amb la finalitat de prestar dades per a la pertinent decisió raonada.
[-]
[ES] El presente proyecto abarca un estudio de soluciones para un pabellón cubierto en la ciudad de Gandía.
Se realizó un estudio de la demanda que concluyó en la definición del tipo de pabellón ¿Sala de Barrio¿ según ...[+]
[ES] El presente proyecto abarca un estudio de soluciones para un pabellón cubierto en la ciudad de Gandía.
Se realizó un estudio de la demanda que concluyó en la definición del tipo de pabellón ¿Sala de Barrio¿ según las normas NIDE. No se vio la necesidad de dotarlo con espacios auxiliares para los deportistas y lo mismo ocurrió respecto a los espectadores. En definitiva, consta simplemente de espacios útiles al deporte.
Se recurrió para la confección del Proyecto con la ayuda de un proyecto geotécnico de la zona, y que se adjunta como anejo a la memoria.
En lo que al cliente se refiere, debíamos disponer una superficie para la pista deportiva de 27x45 metros cuadrados y 7,5 metros de altura libre.
En cuanto a las soluciones, se contemplaron 3. La primera alternativa se diseñó con hormigón prefabricado, la segunda como estructura metálica y la última, en madera.
Una vez estudiada la tecnología propia de cada material y realizados los pertinentes análisis, se procedió al diseño y dimensionamiento (a nivel de estudio de soluciones) de las distintas estructuras.
La estructura de hormigón se diseñó como tipo Delta con 10% de pendiente, vanos de 28 metros y separación de pórticos de 9 metros, es decir, 18 soportes.
La estructura metálica se diseñó como una celosía tipo Warren articulada en los pilares. La distancia entre pórticos era de 5 metros resultando un total de 26 pilares.
Por último, la misma distribución de soportes se usó para la alternativa en madera. La tipología usada en este caso fue la de arco atirantado simplemente apoyado en los soportes, que sí eran de hormigón in-situ.
En todos los casos se dispusieron muros piñones en los hastiales, componiéndose de 4 vanos de 7 metros.
Por último, indicar que se realizaron unas programaciones temporales, unos presupuestos, y unos planos de las distintas soluciones, con el fin de prestar datos para la pertinente decisión razonada.
[-]
|