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Monitoring of cleanliness and disinfection in dairies: Comparison of traditional microbiological and ATP bioluminescence methods

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Monitoring of cleanliness and disinfection in dairies: Comparison of traditional microbiological and ATP bioluminescence methods

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Carrascosa, C.; Saavedra, P.; Millán, R.; Jaber, JR.; Pérez, E.; Grau Meló, R.; Raposo, A.... (2012). Monitoring of cleanliness and disinfection in dairies: Comparison of traditional microbiological and ATP bioluminescence methods. Food Control. 28(2):368-373. doi:10.1016/j.foodcont.2012.05.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/45217

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Metadatos del ítem

Título: Monitoring of cleanliness and disinfection in dairies: Comparison of traditional microbiological and ATP bioluminescence methods
Autor: Carrascosa, Conrado Saavedra, Pedro Millán, Rafael Jaber, José R. Pérez, Esteban Grau Meló, Raúl Raposo, Antonio Mauricio, Cristina Sanjuán, Esther
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The levels of aerobic contamination at different points in the production chain (curd vat, filler, mould, table and tank) at five cheese factories were analysed using contact plates, dipslides and bioluminescence methods. ...[+]
Palabras clave: ATP bioluminescence , Cheese factories , Contact plates , Dipslides , Surface cleanliness , Enterobacteriaceae
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.05.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.001
Tipo: Artículo

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