- -

Amino acids composition and protein quality evaluation of marine species and meals for feed formulations in cephalopods

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Amino acids composition and protein quality evaluation of marine species and meals for feed formulations in cephalopods

Mostrar el registro completo del ítem

Cerezo Valverde, J.; Martínez-Llorens, S.; Tomás Vidal, A.; Jover Cerda, M.; Rodriguez, C.; Estefanell, J.; Gairin, JI.... (2013). Amino acids composition and protein quality evaluation of marine species and meals for feed formulations in cephalopods. Aquaculture International. 21(2):413-433. doi:10.1007/s10499-012-9569-6

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/47389

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Amino acids composition and protein quality evaluation of marine species and meals for feed formulations in cephalopods
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The amino acid composition and protein levels of three species of cephalopods (Octopus vulgaris, Loligo gahi and Todarodes sagittatus), the natural diets of common octopus (O. vulgaris) and different kinds of meals were ...[+]
Palabras clave: Amino acid , Cephalopod , Feed composition , Feed formulation , Meal , Nutrition , Octopus
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Aquaculture International. (issn: 0967-6120 )
DOI: 10.1007/s10499-012-9569-6
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1007/s10499-012-9569-6
Agradecimientos:
Project financed by the National Marine Culture Plans of JACUMAR.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem