- -

Do conservative agriculture practices increase soil water repellency? A case study in citrus-cropped soils

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Do conservative agriculture practices increase soil water repellency? A case study in citrus-cropped soils

Mostrar el registro completo del ítem

González-Peñaloza, FA.; Cerdà, A.; Zavala, LM.; Jordán, A.; Giménez Morera, A.; Arcenegui, V. (2012). Do conservative agriculture practices increase soil water repellency? A case study in citrus-cropped soils. Soil and Tillage Research. 1(124):233-239. doi:10.1016/j.still.2012.06.015.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/47915

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Do conservative agriculture practices increase soil water repellency? A case study in citrus-cropped soils
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Fecha difusión:
Resumen:
Water repellency is a property of soils that inhibits or delays infiltration. Long-term conservation practices as no-tillage, manure addition, application of herbicides may contribute to increase soil organic matter and, ...[+]
Palabras clave: Soil water repellency , No-till farming , Citrus-cropped soils , Organic farming
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Soil and Tillage Research. (issn: 0167-1987 )
DOI: 10.1016/j.still.2012.06.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.still.2012.06.015
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem