- -

Optimization and shelf life of a low-lactose yogurt with Lactobacillus rhamnosus HN001

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Optimization and shelf life of a low-lactose yogurt with Lactobacillus rhamnosus HN001

Mostrar el registro completo del ítem

Ibarra, SA.; Acha, R.; Calleja, MT.; Chiralt Boix, MA.; Wittig, E. (2012). Optimization and shelf life of a low-lactose yogurt with Lactobacillus rhamnosus HN001. Journal of Dairy Science. 95(7):3536-3548. doi:10.3168/jds.2011-5050

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/51052

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Optimization and shelf life of a low-lactose yogurt with Lactobacillus rhamnosus HN001
Autor: Ibarra, Sixto Alvin Acha, R. Calleja, M. T. Chiralt, A. Wittig, Emma
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Lactose intolerance results in gastrointestinal discomfort and the malabsorption of certain nutrients, such as calcium. The replacement of milk with low-lactose and probiotic-enriched dairy products is an effective ...[+]
Palabras clave: Lactose intolerance , β-galactosidase , Probiotic , Multifactorial design
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Dairy Science. (issn: 0022-0302 ) (eissn: 1525-3198 )
DOI: 10.3168/jds.2011-5050
Editorial:
American Dairy Science Association
Versión del editor: http://dx.doi.org/ 10.3168/jds.2011-5050
Código del Proyecto:
Soprole SA (Santiago, Chile)
Agradecimientos:
Financial support from the University of Chile (Santiago, Chile) and Soprole SA (Santiago, Chile) is gratefully acknowledged. Special thanks to Hernan Vega (Soprole, Chile) and Angelica Horst (Danisco, Chile) for supporting ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem