- -

Mejora de rendimientos y control de calidad en una industria cárnica

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Mejora de rendimientos y control de calidad en una industria cárnica

Show full item record

García Picó, MA. (2014). Mejora de rendimientos y control de calidad en una industria cárnica. http://hdl.handle.net/10251/51829

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/51829

Files in this item

Item Metadata

Title: Mejora de rendimientos y control de calidad en una industria cárnica
Author: García Picó, María Amparo
Director(s): Hernández Pérez, Maria del Pilar
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2014-09-30
Issued date:
Abstract:
[EN] There have been three studies in a meat industry to control and improve production yields and hygienic-sanitary quality at certain stages of production. The first two works were developed in the beef ...[+]


[ES] Se han realizado tres estudios en una industria cárnica para controlar y mejorar los rendimientos productivos y la calidad higiénico-sanitaria en ciertas fases de producción. Los dos primeros trabajos se desarrollaron ...[+]
Subjects: APPCC , Matadero , Seguridad alimentaria , HACCP , Slaughterhouse , Food security
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Producción Animal-Màster Universitari en Producció Animal
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record