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Application of Mesoporous Silica Materials for the Immobilization of Polyphenol Oxidase

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Application of Mesoporous Silica Materials for the Immobilization of Polyphenol Oxidase

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Corell Escuin, P. (2014). Application of Mesoporous Silica Materials for the Immobilization of Polyphenol Oxidase. http://hdl.handle.net/10251/57097.

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Title: Application of Mesoporous Silica Materials for the Immobilization of Polyphenol Oxidase
Author: Corell Escuin, Paula
Director(s): Andrés Grau, Ana María Argüelles Foix, Angel Luís García Bennett, Alfonso
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior del Medio Rural y Enología - Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia
Read date / Event date:
2014-09-04
Issued date:
Abstract:
[ES] La principal reacción que afecta tanto a frutas como a verduras y que causa un detrimento en su color, sabor, olor y valor nutricional es el pardeamiento enzimático. La polifenol oxidasa (PPO), también llamada tirosinasa, ...[+]


[EN] Enzymatic browning is one of the most important reactions that occur in fruits and vegetables, resulting in negative effects on color, taste, flavour and nutritional value. The main agent responsible for this reaction ...[+]


[CA] La principal reacció que afecta tant fruites com a verdures i que causa un detriment en el seu color, sabor, olor i valor nutricional és l'enfosquiment enzimàtic. La polifenol oxidasa (PPO), també anomenada tirosinasa, ...[+]
Subjects: Sílice , Material mesoporoso , Enzymatic browning , Juice treatment , PPO , Polyphenol oxidase , Tyrosinase , Silica , Mesoporous material , Tirosinasa , Polifenol oxidasa , Tratamiento de zumos , Pardeamiento enzimático , Tractament de suc , Enfosquiment enzimàtic
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Type: Tesis de máster

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