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Persimmon milkshakes with enhanced functionality: Understanding consumers' perception of the concept and sensory experience of a functional food

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Persimmon milkshakes with enhanced functionality: Understanding consumers' perception of the concept and sensory experience of a functional food

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Hernández Carrión, M.; Varela Tomasco, PA.; Hernando Hernando, MI.; Fiszman Dal Santo, S.; Quiles Chuliá, MD. (2015). Persimmon milkshakes with enhanced functionality: Understanding consumers' perception of the concept and sensory experience of a functional food. Food Science and Technology. 62(1):384-392. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.10.063

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59634

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Metadatos del ítem

Título: Persimmon milkshakes with enhanced functionality: Understanding consumers' perception of the concept and sensory experience of a functional food
Autor: Hernández Carrión, María Varela Tomasco, Paula Alejandra Hernando Hernando, Mª Isabel Fiszman Dal Santo, Susana Quiles Chuliá, Mª Desamparados
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Persimmon is a good source of antioxidant compounds, such as carotenoids and tannins but it cannot be consumed throughout the whole year because it is a seasonal fruit. Therefore, it would be useful to prolong its shelf ...[+]
Palabras clave: Flash profile , Functionality , High hydrostatic pressure , Persimmon , Sensory properties
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 ) (eissn: 1096-1127 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2014.10.063
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.10.063
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-30064-C02-02/ES/EFECTO DEL PROCESADO POR ALTAS PRESIONES SOBRE LA MICROESTRUCTURA DE VEGETALES CON ALTO CONTENIDO EN CAROTENOIDES/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//2010-08
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-30064-C02-01/ES/BIOACTIVIDAD Y BIOACCESIBILIDAD DE LOS CAROTENOIDES EN TEJIDOS VEGETALES SOMETIDOS A ALTAS PRESIONES HIDROSTATICAS /
Agradecimientos:
The authors wish to acknowledge the Spanish Ministry of Science and Innovation for the financial support (project AGL2011-30064-C02) and to the Universitat Politecnica de Valencia (UPV) (2010-08) for the FPI grant given ...[+]
Tipo: Artículo

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