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Antilisterial and physical properties of biopolymer films containing lactic acid bacteria

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Antilisterial and physical properties of biopolymer films containing lactic acid bacteria

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Sanchez-Gonzalez, L.; Quintero Saavedra, JI.; Chiralt, A. (2014). Antilisterial and physical properties of biopolymer films containing lactic acid bacteria. Food Control. 35(1):200-206. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.07.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/60318

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Metadatos del ítem

Título: Antilisterial and physical properties of biopolymer films containing lactic acid bacteria
Autor: Sanchez-Gonzalez, L. Quintero Saavedra, Jorge Ivan Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Novel biopolymer films were developed and used to control Listeria innocua in an artificially contaminated synthetized medium. Two hydrocolloids, sodium caseinate (NaCas) and methylcellulose (MC), and two bacteriocin-producing ...[+]
Palabras clave: Sodium caseinate , Methylcellulose , Lactobacillus acidophilus , Lactobacillus reuteri , Mechanical properties , Water vapour permeability
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.07.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.07.001
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia throughout the project AGL201020694. Author L. Sgnchez-Gonzalez thanks the support of Campus de Excelencia Internacional from ...[+]
Tipo: Artículo

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