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Evaluation of the flexibility in the process of ventilation for cured ham production

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Evaluation of the flexibility in the process of ventilation for cured ham production

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Alcázar-Ortega, M.; Álvarez, C.; Domijan, A.; Valencia Salazar, I. (2013). Evaluation of the flexibility in the process of ventilation for cured ham production. International Journal of Power and Energy Systems. 33(2):54-61. doi:10.2316/Journal.203.2013.2.203-5049

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61525

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Metadatos del ítem

Título: Evaluation of the flexibility in the process of ventilation for cured ham production
Autor: Alcázar-Ortega, Manuel Álvarez, Carlos Domijan, Alexander Valencia Salazar, Iván
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Eléctrica - Departament d'Enginyeria Elèctrica
Universitat Politècnica de València. Instituto de Ingeniería Energética - Institut d'Enginyeria Energètica
Fecha difusión:
Resumen:
This paper presents a novel approach to define and evaluate a flexibility strategy that is very promising in the meat processing industry: fan speed variation in drying chambers. The implementation of flexibility has not ...[+]
Palabras clave: Demand response , Electrical load estimation , Energy conservation systems , Load modelling , Meat industry
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
International Journal of Power and Energy Systems. (issn: 1078-3466 )
DOI: 10.2316/Journal.203.2013.2.203-5049
Editorial:
ACTA Press
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.2316/Journal.203.2013.2.203-5049
Tipo: Artículo

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