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Risk characterization of antimicrobial resistance of Salmonella in meat products

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Risk characterization of antimicrobial resistance of Salmonella in meat products

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Doménech Antich, EM.; Jiménez Belenguer, AI.; Perez, R.; Ferrús Pérez, MA.; Escriche Roberto, MI. (2015). Risk characterization of antimicrobial resistance of Salmonella in meat products. Food Control. 57:18-23. doi:10.1016/j.foodcont.2015.04.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62944

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Título: Risk characterization of antimicrobial resistance of Salmonella in meat products
Autor: Doménech Antich, Eva Mª Jiménez Belenguer, Ana Isabel Perez, Rosa Ferrús Pérez, Mª Antonia Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Antimicrobial resistance is considered to be a major public health concern in the framework of Horizon 2020. The risk to human health from foodborne antimicrobial resistant microorganisms can be determined and ...[+]
Palabras clave: Poultry , Pork , Beef , Antimicrobial resistance , Food safety , Official control
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2015.04.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.04.001
Tipo: Artículo

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