- -

Reducing capacity, chlorogenic acid content and biological activity in a collection of scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Reducing capacity, chlorogenic acid content and biological activity in a collection of scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants

Mostrar el registro completo del ítem

Plazas Ávila, MDLO.; Prohens Tomás, J.; Cuñat, A.; Vilanova Navarro, S.; Gramazio, P.; Herraiz García, FJ.; Andújar Pérez, I. (2014). Reducing capacity, chlorogenic acid content and biological activity in a collection of scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants. International Journal of Molecular Sciences. 15(10):17221-17241. doi:10.3390/ijms151017221

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63092

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Reducing capacity, chlorogenic acid content and biological activity in a collection of scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
Scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants are important vegetables in Sub-Saharan Africa. Few studies have been made on these crops regarding the diversity of phenolic content and their biological ...[+]
Palabras clave: Solanum aethiopicum , Solanum macrocarpon , Phenolic acids , Chlorogenic acid , Cultivar groups , Diversity , Nitric oxide , Bioactive properties , Breeding
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
International Journal of Molecular Sciences. (issn: 1422-0067 )
DOI: 10.3390/ijms151017221
Editorial:
MDPI
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.3390/ijms151017221
Agradecimientos:
This research has been partially funded by Ministerio de Economia y Competitividad and FEDER (Grant AGL2012-34213) and by Conselleria d'Educacio i Esport de la Generalitat Valenciana (Grant ACOMP/2014/191). Pietro Gramazio ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem