- -

Effect of Ripening and Growing Conditions on the Content in Ascorbic Acid in Paprika Landraces

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of Ripening and Growing Conditions on the Content in Ascorbic Acid in Paprika Landraces

Mostrar el registro completo del ítem

Ribes Moya, AM.; Fita Fernández, AM.; Raigón Jiménez, MD.; Rodríguez Burruezo, A. (2015). Effect of Ripening and Growing Conditions on the Content in Ascorbic Acid in Paprika Landraces. Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. 72(2):470-471. doi:10.15835/buasvmcn-hort:11646

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63725

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of Ripening and Growing Conditions on the Content in Ascorbic Acid in Paprika Landraces
Autor: Ribes Moya, Ana María Fita Fernández, Ana María Raigón Jiménez, Mª Dolores Rodríguez Burruezo, Adrián
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Spain is one of the most important centres of diversity for Capsicum annuum peppers and the highest producer and exporter in Europe, and a plethora of ecotypes can be found throughout the country. Such genetic heritage ...[+]
Palabras clave: Capsicum annuum , Genetic diversity , Landraces , Antioxidant , Organic agriculture
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca : Horticulture. (issn: 1843-5254 ) (eissn: 1843-5394 )
DOI: 10.15835/buasvmcn-hort:11646
Editorial:
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.15835/buasvmcn-hort:11646
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem