- -

Moisture sorption isotherms and isosteric heat of sorption of dry persimmon leaves

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Moisture sorption isotherms and isosteric heat of sorption of dry persimmon leaves

Mostrar el registro completo del ítem

Martínez Las Heras, R.; Heredia Gutiérrez, AB.; Castelló Gómez, ML.; Andrés Grau, AM. (2014). Moisture sorption isotherms and isosteric heat of sorption of dry persimmon leaves. Food Bioscience. 7:88-94. doi:10.1016/j.fbio.2014.06.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64444

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Moisture sorption isotherms and isosteric heat of sorption of dry persimmon leaves
Autor: Martínez las Heras, Ruth Heredia Gutiérrez, Ana Belén Castelló Gómez, María Luisa Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Moisture sorption isotherms of persimmon leaves were determined at 20, 30 and 40 °C using the standard gravimetric static method over a range of relative humidity from 0.06 to 0.9. The experimental sorption curves were ...[+]
Palabras clave: Persimmon leaves , Equilibrium moisture content , Isosteric heat of sorption , Modeling , Sorption isotherms
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Bioscience. (issn: 2212-4292 )
DOI: 10.1016/j.fbio.2014.06.002
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2014.06.002
Agradecimientos:
The authors acknowledge the support of the Universtitat Politecnica de Valencia.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem