- -

Prediction of water and protein contents and quality classification of Spanish cooked ham using NIR hyperspectral imaging

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Prediction of water and protein contents and quality classification of Spanish cooked ham using NIR hyperspectral imaging

Mostrar el registro completo del ítem

Talens Oliag, P.; Mora, L.; Morsy, N.; Barbin, DF.; Elmasry, G.; Sun, D. (2013). Prediction of water and protein contents and quality classification of Spanish cooked ham using NIR hyperspectral imaging. Journal of Food Engineering. (117):272-280. doi:10.1016/j.jfoodeng.2013.03.014.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64463

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Prediction of water and protein contents and quality classification of Spanish cooked ham using NIR hyperspectral imaging
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study was carried out to investigate the ability of hyperspectral imaging technique in the NIR spectral region of 900 1700 nm for the prediction of water and protein contents in Spanish cooked hams. Multivariate ...[+]
Palabras clave: Chemical image , Chemical attributes , PLSR , PLS-DA , Spanish cooked ham , Hyperspectral imaging
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.03.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.03.014
Patrocinador:
Spanish Ministry of Education Orden EDU/3378/2010 de 21 de diciembre
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem