- -

Temperature modulates the vitellogenesis progression in European eel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Temperature modulates the vitellogenesis progression in European eel

Mostrar el registro completo del ítem

Mazzeo, I.; Peñaranda, D.; Gallego Albiach, V.; Baloche, S.; Nourizadeh-Lillabadi, R.; Tveiten, H.; Dufour, S.... (2014). Temperature modulates the vitellogenesis progression in European eel. Aquaculture. 434:38-47. https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2014.07.020

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64705

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Temperature modulates the vitellogenesis progression in European eel
Autor: Mazzeo, Ilaria Peñaranda, D.S. Gallego Albiach, Victor Baloche, Sylvie Nourizadeh-Lillabadi, Rasoul Tveiten, H. Dufour, Sylvie Asturiano Nemesio, Juan Francisco Weltzien, Finn-Arne Pérez Igualada, Luz María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Wild female European eels were matured with CPE (carp pituitary extract) under three thermal regimes, two of which were variable (T10–15 and T15–18, moving from 10 to 15 °C and from 15 to 18 °C, respectively) and ...[+]
Palabras clave: Anguilla anguilla , Thermal regime , Sex maturation , Sex steroids , cyp19a1
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Aquaculture. (issn: 0044-8486 ) (eissn: 1873-5622 )
DOI: 10.1016/j.aquaculture.2014.07.020
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.aquaculture.2014.07.020
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/245257/EU/Reproduction of European Eel: Towards a Self-sustained Aquaculture/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//CE-01-10/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-00-11/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//PTA2011-4948-I/ES/PTA2011-4948-I/
info:eu-repo/grantAgreement/RCN//EJ%2Fhsm IS-SIP/
Agradecimientos:
This study was funded by the European Community's 7th Framework Programme under the Theme 2 "Food, Agriculture and Fisheries, and Biotechnology", grant agreement no.245257 (PRO-EEL). Ilaria Mazzeo and Victor Gallego had ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem