- -

Artificial neural networks (Fuzzy ARTMAP) analysis of the dataobtained with an electronic tongue applied to a ham-curing processwith different salt formulations

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Artificial neural networks (Fuzzy ARTMAP) analysis of the dataobtained with an electronic tongue applied to a ham-curing processwith different salt formulations

Mostrar el registro completo del ítem

Gil Sánchez, L.; Garrigues Baixauli, J.; Garcia-Breijo, E.; Grau Meló, R.; Aliño Alfaro, M.; Baigts Allende, DK.; Barat Baviera, JM. (2015). Artificial neural networks (Fuzzy ARTMAP) analysis of the dataobtained with an electronic tongue applied to a ham-curing processwith different salt formulations. Applied Soft Computing. (30):421-429. doi:10.1016/j.asoc.2014.12.037

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65157

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Artificial neural networks (Fuzzy ARTMAP) analysis of the dataobtained with an electronic tongue applied to a ham-curing processwith different salt formulations
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
tThis paper describes the determination of optimum values of the parameters of a Simplified FuzzyARTMAP neural network for monitoring dry-cured ham processing with different salt formulations tobe implemented in a ...[+]
Palabras clave: Fuzzy ARTMAP artificial neural network , Electronic tongue , Ham curing process , Microcontroller device
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Applied Soft Computing. (issn: 1568-4946 )
DOI: 10.1016/j.asoc.2014.12.037
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.asoc.2014.12.037
Agradecimientos:
This work was financially supported by the Spanish Government and European FEDER funds (MAT2012-38429-C04-04).
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem