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Enrichment of stirred yogurts with folic acid encapsulated in pH-responsive mesoporous silica particles: Bioaccessibility modulation and physico-chemical characterization

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Enrichment of stirred yogurts with folic acid encapsulated in pH-responsive mesoporous silica particles: Bioaccessibility modulation and physico-chemical characterization

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Pérez-Esteve, É.; Ruiz Rico, M.; Fuentes López, A.; Marcos Martínez, MD.; Sancenón Galarza, F.; Martínez-Máñez, R.; Barat Baviera, JM. (2016). Enrichment of stirred yogurts with folic acid encapsulated in pH-responsive mesoporous silica particles: Bioaccessibility modulation and physico-chemical characterization. Food Science and Technology. (72):351-360. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.04.061

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65517

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Título: Enrichment of stirred yogurts with folic acid encapsulated in pH-responsive mesoporous silica particles: Bioaccessibility modulation and physico-chemical characterization
Autor: Pérez-Esteve, Édgar Ruiz Rico, María Fuentes López, Ana Marcos Martínez, María Dolores Sancenón Galarza, Félix Martínez-Máñez, Ramón Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work, we have studied the ability of a mesoporous silica support loaded with folic acid and functionalized with amines (S1) to modulate the bioaccessibility of the vitamin after its incorporation in stirred ...[+]
Palabras clave: Folic acid , Enrichment , Yoghurt , Smart delivery system , Bioaccessibility , Electron Microscopy Service of the UPV
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2016.04.061
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.04.061
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39597-C02-01/ES/MEJORA DE LA ESTABILIDAD Y CONTROL DE LA VELOCIDAD DE LIBERACION DE BIOMOLECULAS MEDIANTE EL EMPLEO DE MICROCAPSULAS FUNCIONALIZADAS CON PUERTAS MOLECULARES/
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info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39597-C02-01/ES/MEJORA DE LA ESTABILIDAD Y CONTROL DE LA VELOCIDAD DE LIBERACION DE BIOMOLECULAS MEDIANTE EL EMPLEO DE MICROCAPSULAS FUNCIONALIZADAS CON PUERTAS MOLECULARES/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//MAT2012-38429-C04-01/ES/DESARROLLO DE MATERIALES FUNCIONALIZADOS CON PUERTAS NANOSCOPICAS PARA APLICACIONES DE LIBERACION CONTROLADA Y SENSORES PARA LA DETECCION DE NITRATO AMONICO, SULFIDRICO Y CO/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39597-C02-02/ES/MICROPORTADORES INTELIGENTES PARA LA LIBERACION CONTROLADA DE SUSTANCIAS DE INTERES ALIMENTARIO./
info:eu-repo/grantAgreement/Generalitat Valenciana//PROMETEO09%2F2009%2F016/ES/Ayuda prometeo 2009 para el grupo de diseño y desarrollo de sensores/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AP2008-00620/ES/AP2008-00620/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//AP2010-4369/ES/AP2010-4369/
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Agradecimientos:
Authors gratefully acknowledge the financial support from the Ministerio de Economia y Competitividad (Projects AGL2012-39597-C02-01, AGL2012-39597-C02-02 and MAT2012-38429-C04-01) and the Generalitat Valenciana (project ...[+]
Tipo: Artículo

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