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Mapping the scientific research on wine and health (2001-2011)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Mapping the scientific research on wine and health (2001-2011)

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Aleixandre Benavent, JL.; Aleixandre Tudo, J.; Bolaños Pizarro, M.; Aleixandre Benavent, R. (2013). Mapping the scientific research on wine and health (2001-2011). Journal of Agricultural and Food Chemistry. 61(49):11871-11880. https://doi.org/10.1021/jf404394e

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66097

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Título: Mapping the scientific research on wine and health (2001-2011)
Autor: Aleixandre Benavent, José Luís Aleixandre Tudo, José Bolaños Pizarro, Máxima Aleixandre Benavent, Rafael
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] There have been a substantial number of studies suggesting possible health benefits from polyphenols in wine, especially red wine. These hypothetical effects, in addition to those of alcohol, are attributed by many ...[+]
Palabras clave: Wine , Health , Bibliometrics , Social network analysis , Keyword analysis , Co-word analysis
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf404394e
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1021/jf404394e
Tipo: Artículo

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