Resumen:
|
[CA] L’objecte d’aquest Treball Final de Grau és el de desenvolupar un Sistema de Gestió de
la Qualitat per a la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada, i que, d’aquesta forma,
puga tindre un procés de producció ...[+]
[CA] L’objecte d’aquest Treball Final de Grau és el de desenvolupar un Sistema de Gestió de
la Qualitat per a la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada, i que, d’aquesta forma,
puga tindre un procés de producció certificat per un organisme pertinent i assegurarne
així la qualitat dins del marc de la Norma Internacional ISO EN 9001:2008.
Cal puntualitzar, però, que aquesta norma canviarà a la ISO EN 9001:2015, però no
s’ha considerat perquè eixirà publicada a finals de l’any 2016 i hi havia manca
d’informació. Tot i això, es considera interessant remarcar que la diferència
fonamental entre la ISO 9001:2008 i la ISO 9001:2015 és la manca del Manual de
Qualitat a la segona.
En aquest Treball Final de Grau, s’elabora una descripció sobre la Cooperativa Sant
Vicent Ferrer per a conèixer la situació actual en que s’hi troba. Tanmateix, es realitza
un estudi del sector on aquesta opera, però centrant-s’hi en l’àmbit local i més proper
(comarcal) majoritàriament, perquè s’ha cregut interessant i necessari poder generar
informació sobre la Cooperativa respecte de l’impacte real que hi produeix sobre el
poble, més que les dades macroeconòmiques que existeixen a nivell estatal. A més a
més, al poble de Teulada – on s’hi troba operant la Cooperativa – hi ha poca
informació accessible sobre un tema tan vital com és i ha sigut el raïm moscatell, i
aquest treball pot ser una espenta més en la conscienciació de l’ importància d’aquest
fet.
Amb la finalitat de desenvolupar un Sistema de Gestió de la Qualitat, s’han dut a terme
els desenvolupaments d’un Manual de Gestió de la Qualitat i un Manual de
Procediments, i tanmateix, s’han explicat els “Fonaments de la Qualitat” respecte dels
espais on aquesta s’hi troba estandarditzada.
[-]
|