- -

Influence of preharvest treatments to reduce the seasonality of persimmon production on color, texture and antioxidant properties during storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of preharvest treatments to reduce the seasonality of persimmon production on color, texture and antioxidant properties during storage

Mostrar el registro completo del ítem

Martínez Las Heras, R.; Amigo-Sánchez J.C.; Heredia Gutiérrez, AB.; Castelló Gómez, ML.; Andrés Grau, AM. (2015). Influence of preharvest treatments to reduce the seasonality of persimmon production on color, texture and antioxidant properties during storage. CyTA - Journal of Food. 14(2):333-339. doi:10.1080/19476337.2015.1113204

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66722

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of preharvest treatments to reduce the seasonality of persimmon production on color, texture and antioxidant properties during storage
Autor: Martínez las Heras, Ruth Amigo-Sánchez J.C. Heredia Gutiérrez, Ana Belén Castelló Gómez, María Luisa Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Persimmon production has increased considerably, thanks to techniques for removing astringency whilst maintaining the strong consistency. Currently, the needs of cooperatives are focused on increasing the commercial ...[+]
Palabras clave: Persimmon , Harvest ripening , Texture , Color index , Total phenolic compounds , Antioxidant activity , Kinetics
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
CyTA - Journal of Food. (issn: 1947-6345 ) (eissn: 1947-6345 )
DOI: 10.1080/19476337.2015.1113204
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1080/19476337.2015.1113204
Agradecimientos:
The authors thank the Universitat Politecnica de Valencia for the PhD scholarship of the author Ruth Martinez Las Heras.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem