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Free amino acids and biogenic amines in Alicante Monastrell wines

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Free amino acids and biogenic amines in Alicante Monastrell wines

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Arrieta, MP.; Prats-Moya, MS. (2012). Free amino acids and biogenic amines in Alicante Monastrell wines. Food Chemistry. 135(3):1511-1519. doi:10.1016/j.foodchem.2012.06.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67408

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Metadatos del ítem

Título: Free amino acids and biogenic amines in Alicante Monastrell wines
Autor: ARRIETA, Marina Patricia Prats-Moya, María Soledad
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Tecnología de Materiales - Institut de Tecnologia de Materials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The simultaneous determination of 17 free amino acids and 8 biogenic amines in Alicante Monastrell wines was investigated for the first time. The quantification was carried out by using a RP-HPLC method. based on a ...[+]
Palabras clave: Biogenic amines , Amino acids , HPLC , Wine , Monastrell , Fondillón
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.06.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.06.008
Agradecimientos:
Marina Patricia Arrieta thanks to Ministerio de Asuntos Exteriores (MAE) and Agencia Espanola de Cooperacion Internacional para el Desarrollo (AECID) for the pre-doctoral fellowship. The authors thank Consejo Regulador de ...[+]
Tipo: Artículo

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