- -

A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments

Mostrar el registro completo del ítem

Seguí Gil, L.; Fito Suñer, PJ.; Fito Maupoey, P. (2013). A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments. Journal of Food Engineering. 115(2):145-153. doi:10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038,.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67660

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A study on rehydration of isolated apple cells is presented. Isolated cells previously dehydrated in 35% and 25% sucrose solutions were rehydrated in 5% sucrose under the microscope with the aim of analyzing the ...[+]
Palabras clave: Rehydration , Osmotic dehydration , Isolated cells , Mass transfer and deformation-relaxation phenomena
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038,
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038
Patrocinador:
Ministerio de Educacion y Ciencia (Spain) AGL2009-09905
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem