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A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments

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A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments

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Seguí Gil, L.; Fito Suñer, PJ.; Fito Maupoey, P. (2013). A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments. Journal of Food Engineering. 115(2):145-153. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67660

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Título: A study on the rehydration ability of isolated apple cells after osmotic dehydration treatments
Autor: Seguí Gil, Lucía Fito Suñer, Pedro José Fito Maupoey, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A study on rehydration of isolated apple cells is presented. Isolated cells previously dehydrated in 35% and 25% sucrose solutions were rehydrated in 5% sucrose under the microscope with the aim of analyzing the ...[+]
Palabras clave: Rehydration , Osmotic dehydration , Isolated cells , Mass transfer and deformation-relaxation phenomena
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.08.038
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2009-09905/ES/Analisis Micro Y Macroestructural De Las Relaciones Estructura-Propiedad-Proceso En Frutas Durante Los Tratamientos De Deshidratacion-Rehidratacion. Aplicacion De La Metodologia Safes./
Agradecimientos:
The authors would like to acknowledge Ministerio de Educacion y Ciencia (Spain) for financial support (Project AGL2009-09905).
Tipo: Artículo

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