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Tasting spoons: Assessing how the material of a spoon affects the taste of the food

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Tasting spoons: Assessing how the material of a spoon affects the taste of the food

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Piqueras Fiszman, B.; Laughlin, Z.; Miodownik, M.; Spence, C. (2012). Tasting spoons: Assessing how the material of a spoon affects the taste of the food. Food Quality and Preference. 24(1):24-29. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2011.08.005

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67735

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Metadatos del ítem

Título: Tasting spoons: Assessing how the material of a spoon affects the taste of the food
Autor: Piqueras Fiszman, Betina Laughlin, Zoe Miodownik, Mark Spence, Charles
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Fecha difusión:
Resumen:
This study investigated the effect that the taste of certain metals has on the perception of food. Four spoons plated with different metals (gold, copper, zinc, and stainless steel) were used to taste cream samples having ...[+]
Palabras clave: Cutlery , Metallic spoons , Metallic taste , Taste perception
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Quality and Preference. (issn: 0950-3293 )
DOI: 10.1016/j.foodqual.2011.08.005
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodqual.2011.08.005
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-00-11/
Agradecimientos:
The authors would like to thank the Ministerio de Educacion y Ciencia (Spain) and to the Universitat Politecnica de Valencia [PAID-00-11] for the grants awarded to author B. Piqueras-Fiszman.
Tipo: Artículo

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