- -

Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)

Mostrar el registro completo del ítem

Vega Gálvez, AA.; Zura Bravo, L.; Lemus-Mondaca, R.; Martínez Monzó, J.; Quispe Fuentes, I.; Puente Díaz, LA.; Di Scala, KC. (2015). Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.). Journal of Food Science and Technology. 52(4):2304-2311. doi:10.1007/s13197-013-1235-0

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67787

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of drying temperature on dietary fibre, rehydration properties, texture and microstructure of Cape gooseberry (Physalis peruviana L.)
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effects of air drying temperature on dietary fibre, texture and microstructure of the Cape gooseberry fruits during convective dehydration in the range of 50 90 ºC were investigated. The ratio of insoluble dietary ...[+]
Palabras clave: Physalis peruviana , Dietary fibre , Texture profile analysis , Rehydration properties , Microstructure
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Science and Technology. (issn: 0022-1155 ) (eissn: 0975-8402 )
DOI: 10.1007/s13197-013-1235-0
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1007/s13197-013-1235-0
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem