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Functional Foods Development: Trends and Technologies

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Functional Foods Development: Trends and Technologies

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Betoret Valls, ME.; Betoret Valls, N.; Vidal Brotons, DJ.; Fito Maupoey, P. (2011). Functional Foods Development: Trends and Technologies. Trends in Food Science and Technology. 22(9):498-508. https://doi.org/10.1016/j.tifs.2011.05.004

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68002

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Metadatos del ítem

Título: Functional Foods Development: Trends and Technologies
Autor: Betoret Valls, María Ester Betoret Valls, Noelia Vidal Brotons, Daniel José Fito Maupoey, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work is to make an overview on the emerging technologies and traditionally used to develop functional foods. In this way, we classified the technologies used in three main groups and analyzed the ...[+]
Palabras clave: Interleukin-10 knockout mice , Osmotic dehydration kinetics , Var. granny-smith , Vacuum impregnation , Edible films , Gene-expression , Vitamin-A , Mechanical properties , Probiotic bacteria , Colon inflammation
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Trends in Food Science and Technology. (issn: 0924-2244 )
DOI: 10.1016/j.tifs.2011.05.004
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.tifs.2011.05.004
Título del congreso: International Conference on Food Innovation (Food Innova)
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: October 25-29, 2010
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2009-09905/ES/Analisis Micro Y Macroestructural De Las Relaciones Estructura-Propiedad-Proceso En Frutas Durante Los Tratamientos De Deshidratacion-Rehidratacion. Aplicacion De La Metodologia Safes./
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//PET2008_0015/ES/Desarrollo de un proceso industrial para la fabricación de una fruta deshidratada enriquecida con zumo de mandarina concentrado y valoración funcional de la misma/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the Ministerio de Ciencia e Innovaci on for its contribution throughout the projects AGL2009-09905 and PET2008_0015.
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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